Ексчемпіон світу в суперважкій вазі, легендарний український боксер Володимир Кличко отримав спеціальний титул чемпіона з боксу від Міжнародного олімпійського комітету.

"З гордістю хочу оголосити: я - чемпіон МОК з боксу. У мене була можливість взяти участь в Олімпійських іграх 1996 року. Участь у подібних турнірах стало наріжним каменем моєї кар'єри. Багато в чому воно вплинуло на те, ким я є сьогодні.

Тепер я хочу повернути те, що отримав в свій час. Я буду підтримувати перспективних боксерів і давати їм ті ж шанси, які отримав сам", - написав Володимир Кличко в Instagram.

Як писав Знай.ua, Володимир Кличко запустив власний бренд спортивного харчування WYLLIT.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Майже за 30 років моєї професійної кар'єри я отримав досвід і виявив, що без принципів зосередженості, спритності, хорошої координації і витривалості, ніколи б не досяг своєї мети. Виходячи з цих відкриттів, я створив методику F. A. C. E. the Challenge.

Отже, ви йдете від бажання до свободи. Це буде складно, але сила волі допоможе вам, як допомогла мені подолати труднощі і перешкоди, ментальний і фізичну біль і стати ближче до своєї мети. Якщо ви підходите до всього стійко і методично, це спрацює, так само як це спрацювало зі мною. Це тільки зайняло у мене трохи більше часу.

Володимир Кличко
Володимир Кличко

Зараз я хочу зробити все більш компактним, точним і кращим, але вже в продуктах. WYLLIT випливає з мого методу F. A. C. E. the Challenge і кожен може вибрати, яка частина з цього необхідно вам сьогодні.

WYLLIT - це бренд, який робить волю відчутною для кожного. Перші продукти відносяться до харчового сектору. Так сказати, сила волі для харчування та пиття. І вам вирішувати, чи хочете ви бути рушійною силою. Це ваш вибір!", - розповів Кличко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як повідомляв портал Знай.ua, Володимир Кличко несподівано заговорив про реванш з Ф'юрі.