Влада Седан, наречена півзахисника української збірної і легіонера "Манчестер Сіті" Олександра Зінченка, відвідала матч Ліги чемпіонів між "городянами" і "Реалом", який пройшов у Мадриді.

"Історичний день. Сьогодні вперше ми вболіваємо проти Реала. Cityyyyy", - написала Седан в Instagram, опублікувавши фото з братом зі стадіону Сантьяго Бернабеу.

Як писав Знай.ua, 26 лютого "Реал" зіграв з "Манчестер Сіті" в рамках першого матчу 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

"Манчестер Сіті" на виїзді обіграв Реал з рахунком 2:1.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Рахунок у поєдинку відкрив Іско, який точно пробив після відмінної передачі Вінісіуса Жуніора. Зрівняв його Габріель Жезус, який зумів переграти Серхіо Рамоса. А гол де Брюйне з пенальті приніс Манчестер Сіті перемогу.

Ліга чемпіонів. 1/8 фіналу:

Реал - Манчестер Сіті 1:2

Голи: Іско, 60 - Жезус, 78, Де Брюйне, 83 (пен.)

Реал: Куртуа, Карвахаль, Варан, Менді, Рамос, Каземіро, Модрич (Васкес, 84), Іско (Йович, 84), Вальверде, Вінісіус Жуніор (Бейл, 75), Бензема.

Манчестер Сіті: Едерсон, Менді, Отаменді, Лапорт (Фернандіньо, 33), Вокер, Гюндоган, де Брюйне, Бернарду Сілва (Стерлінг, 73), Родрі Ернандес, Марез, Габріел Жезус.

Попередження: Вальверде, Модрич - Менді

Вилучення: Рамос, 85

Гра-відповідь відбудеться 17 березня.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як писав Знай.ua, у першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів Дортмундська Боруссія обіграла ПСЖ з рахунком 2:1.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ліонель Мессі встановив унікальний рекорд в Лізі чемпіонів.