Захисник київського "Динамо", угорський футболіст Тамаш Кадар підписав контракт з китайським клубом, повідомляється на офіційному сайті "Динамо".

29-річний угорський футболіст перейшов у клуб китайської Суперліги "Шаньдун Лунен".

Трансфер здійснено на постійній основі, сторони домовилися не розголошувати фінансові умови угоди.

Як повідомив агент Кадара, Вадим Шаблій, контракт підписано на чотири роки.

Тамаш Кадар виступав за "Динамо" з 2017 року після переходу з польського клубу "Лех". На його рахунку 66 матчів в УПЛ (0 голів), 8 матчів у національних кубкових турнірах (1 гол) і 30 поєдинків (0 голів) в єврокубках у складі команди.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Тамаш Кадар, dynamo.kiev.ua
Тамаш Кадар, dynamo.kiev.ua

Як писав Знай.uа, напередодні з'явилася інформація, що Кадар може перейти в угорський "Фехервар", і вже там пройшов медогляд.

Як пише Dynamo.kiev.ua, Кадар і "Динамо" не ведуть ніяких переговорів з "Фехерваром" щодо трансферу гравця, як напередодні писали угорські ЗМІ.

Тамаш Кадар, fcdynamoua
Тамаш Кадар, fcdynamoua

Авторитетний портал Transfermarkt оцінює 29-річного гравця в 4,5 млн євро.

Як повідомляв Знай.uа, київське "Динамо" готує масштабне оновлення складу, тому планує попрощатися з багатьма легіонерами.

"Динамо" має намір продати захисників Томаша Кендзьору, Карлоса Самбрано, Тамаша Кадара, Йосипа Пиварича, Сидклея, півзахисника Мохамеда Кадири, форвардів Жерсона Родригеша і Франа Соля.

Як повідомляв портал Знай.uа, Тайсон з "Шахтаря" може перейти у бразильський клуб.