Українська легкоатлетка, дворазова чемпіонка Європи в бігу на 800 метрів, Наталія Прищепа попалася на вживанні заборонених препаратів.

Athletics Integrity Unit, який є відділом WADA, повідомив, що 25-річна Прищепа здала позитивну допінг-пробу. Повідомлення про це було отримано 23 лютого.

В організмі української спортсменки виявлено заборонену речовину - гідрохлоротіазид.

Прищепа тимчасово відсторонена від змагань до з'ясування обставин. Термін дискваліфікації не уточнюється.

Як писав Знай.ua, Наталія Прищепа тренується в жахливих умовах.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Наталя Прищепа, Getty Images
Наталя Прищепа, Getty Images

Зараз Прищепа готується до Олімпійських ігор-2020, які пройдуть в Токіо.

Ведучий Олександр Денисов опублікував у Facebook відео тренування.

Передаю привет Федерации легкой атлетики Украины! Олимпийскому Комитету тоже не лишне будет знать. Это город Ровно. Вот в таких условиях готовится к Олимпийским Играм 2020 двукратная чемпионка Европы в беге на 800 м Наталья Прищепа. Мало того, что это сарай, мало того, что практически головой в дверь, так ещё и перчатки на руках указывают на температуру внутри помещения. Пробивать на совесть местных чиновников дело пустое, но пусть теперь все знают, как в Ровно поддерживаются спорт и чемпионы Европы.

Geplaatst door Alexander Denisov op Dinsdag 11 februari 2020

"Це місто Рівне. Ось в таких умовах готується до Олімпійських Ігор-2020 дворазова чемпіонка Європи в бігу на 800 м Наталія Прищепа. Мало того, що це сарай, мало того, що практично головою в двері, так ще й рукавички на руках вказують на температуру всередині приміщення. Пробивати на совість місцевих чиновників справа пусте, але нехай тепер всі знають, як у Рівному підтримуються спорт і чемпіони Європи", - написав Денисов.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Магучих стала легкоатлеткою року в Україні.