Стало відомо, що друга ракетка світу Рафаель Надаль у фіналі турніру з тенісу в Акапулько обіграв американця Тейлора Фріца з рахунком 6:3, 6:2. Матч тривав 1 годину і 15 хвилин. Іспанець провів 122-й фінал ATP і виграв 85-й титул у своїй кар'єрі.

Також спортсмен Надаль займає четверте місце в історії професійного тенісу за кількістю виграних трофеїв, поступаючись тільки Івану Лендлу (94), Роджеру Федереру (103) і аммериканцу Джиммі Коннорсу (109).

Слід зазначити, що на харді тенісист Рафаель Надаль виграв 22 титулу і тепер ділить восьме місце в історії з Джоном Макинроєм, Стефаном Эдбергом і Майклом Чангом.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що друга ракетка світу іспанський тенісист Рафаель Надаль стартував з перемоги на хардовому турнірі серії ATP-500 в Акапулько.

Як повідомляв портал "Знай.ua" українська тенісистка Катерина Бондаренко вибула з турніру серії WTA International в Акапулько.

Також "Знай.ua" писав, що російська тенісистка Марія Шарапова прийняла рішення завершити професійну кар'єру.