Друга ракетка світу Рафаель Надаль виграв турнір серії ATP-500 в Акапулько, і встановив унікальний рекорд в історії тенісу.

У фіналі турніру Надаль обіграв американського тенісистка Тейлора Фрітца з рахунком 6:3, 6:2.

Для Надаля це ювілейний, 85-й титул у кар'єрі.

Популярні новини зараз
Елітні татусі із синами "раптово" стали інвалідами: викрито схему "ухилення" від ТЦК Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

З цією перемогою Надаль став найстаршим володарем титулу в Акапулько. Крім того, він же є і наймолодшим володарем цього титулу. Свою першу перемогу на мексиканському турнірі Надаль завоював у 2005 році.

Як писав Знай.ua, Рафаель Надаль планує виступити на Олімпіаді-2020.

Рафаель Надаль, twitter.com/AustralianOpen
Рафаель Надаль, twitter.com/AustralianOpen

За словами Рафаеля, на Олімпіаді він планує виступити не лише в одиночному розряді.

"Подивимося, попереду довгий сезон. Для мене він буде непростим, тому що міжсезоння виявилося коротким. Тому мені треба добре розрахувати свої сили, спланувати календар. Рішення щодо нього буде залежати від моїх успіхів, від результатів. Зрештою, чим більше виграєш, тим менше можеш грати, і навпаки. Це основний принцип нашого спорту.

Побачимо, як буде складатися сезон. Олімпійські ігри - це завжди особлива подія. Це найважливіші змагання в світі, так що я сподіваюся взяти участь.

На Олімпійських іграх завжди треба викладатися на повну, показувати свій максимум. Сподіваюся, що зіграю не тільки в одиночці. Інша справа, чи у мене вийде. Я не знаю.. Потрібно подивитися, в якій формі я підійду до Ігор. Але я збираюся бути на піку. Подивимося, як все складеться", - розповів Надаль.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як повідомляв портал Знай.ua, Надаль програв у чвертьфіналі і вилетів з Australian Open.