Український боєць важкої ваговій категорії Сергій Співак програв бій на турнірі зі змішаних єдиноборств UFC Fight Night 169.

Бій відбувся 1 березня у Норфолку (штат Вірджинія, США).

Суперником українця був поляк Марчін Тибура. Поєдинок тривав всю дистанцію, за результатами яких судді одноголосно віддали перемогу опоненту Співака - 30:27, 30:27, 29:28.

Сергій Співак - колишній чемпіон української ліги WWFC.

Як писав Знай.ua, спортивна організація Ultimate Fighting Championship (UFC) за 2019 рік заробила $900 млн.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

За інформацією The Post, з цієї суми було виплачено лише $150 млн. гонорарів (16% від прибутку).

При цьому, інвестори UFC, серед яких Марк Уолберг, Бен Аффлек, Шарліз Терон, Серена Вільямс та інші знаменитості, отримали за рік дивідендів на більш ніж $300 мільйонів. Також $300 млн отримали власники UFC з компанії Endeavor.

Наголошується, що за оцінками аналітиків, UFC може дозволити собі виплачувати більше, ніж в боксі.

Як писав Знай.ua, ексчемпіон UFC у двох вагових категоріях Конор Макгрегор достроково переміг Дональда Серроне на UFC 246.

Макгрегор нокаутував Серроне в першому раунді. Дональд впав після потужного хайкіка у голову, і Конор добив його кулаками. Бій тривав 40 секунд.

Макгрегор достроково переміг Серроне, Getty Images
Макгрегор достроково переміг Серроне, Getty Images

Дивіться відео бою Макгрегор - Серроне:

Бій пройшов в рамках напівсередньої ваги. Зазначимо, що це був перший бій для Макгрегора після перерви у 16 місяців. Тріумфальне повернення Конора Макгрегора!

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв портал Знай.ua, Нурмагомедов висміяв бій Макгрегор - Серроне.