Ексабсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (17-0, 13 КО) проведе наступний бій з Дереком Чісорою (32-9, 23 КО)

Бій Усик - Чісора відбудеться 23 травня на арені О2 в Лондоні. Про це повідомив експерт ESPN Ден Рафаель з посиланням на со-промоутера Усика Едді Хірна.

Олександр Усик, Getty Images
Олександр Усик, Getty Images

За інформацією Mixsport.pro, фіксований гонорар 36-річного Чісори за бій складе 2 млн. фунтів стерлінгів. Крім цього, він отримає відсоток від платної трансляції бою на території Великобританії.

Як писав Знай.ua, Чісора не впевнений, що Усик готовий до бою з ним.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики
Показати ще

За словами Дерека Чісори, це буде хороший поєдинок.

"Я не знаю, чи готовий Усик до мене. Він хороший боксер, великий хлопець.

Це буде хороший поєдинок. Він може перебоксувати мене", - сказав Чісора.

Як писав Знай.ua, бій Усик - Чісора був попередньо запланований на березень, а потім перенесений на квітень через травму українця.
Повідомлялося, що Усик травмував лівий лікоть. Сам Усик спростував цю інформацію, зазначивши, що жодних травм у нього немає.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як писав Знай.ua, промоутер Усика розпочав перемовини з Джошуа та його командою. Олександр Красюк і промоутер Джошуа Едді Хірн зустрілися в Лондоні.

Нагадаємо, що Олександр Усик є обов'язковим претендентом на пояс WBO, яким володіє Ентоні Джошуа.

Як писав Знай.ua, Ентоні Джошуа може відмовитися від одного з чемпіонських поясів.