Чемпіон UFC у легкій вазі росіянин Хабіб Нурмагомедов (28-0) розповів, у якому форматі готовий провести бій з непереможним американським боксером Флойдом Мейвезером (50-0, 27 КО).

За словами Нурмагомедова, він не проти такого поєдинку, якщо бій буде за правилами боксу та ММА.

"Може, щось на зразок 11 раундів по боксу і 1 по MMA.

Якщо він хоче битися - ласкаво просимо в UFC! Ось де справжні бої. Розумієте, я ж не боксер. Хоча я не борець, а боєць MMA. Йому майже стільки років, скільки і моєму батькові. Не знаю навіть, як би я став бити його по обличчю", - передає слова Нурмагомедова TMZ.

Як писав Знай.ua, на своїй сторінці в Instagram Мейвезер анонсував поєдинки з ексчемпіоном UFC у двох вагових категоріях ірландцем Конором Макгрегором (22-4) і чемпіоном UFC у легкій вазі росіянином Хабібом Нурмагомедовим (28-0).

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Бій Мейвезер - Макгрегор
Бій Мейвезер - Макгрегор

Бій Мейвезер - Нурмагомедов
Бій Мейвезер - Нурмагомедов

Мейвезер зробив ці публікації після того, як Конор Макгрегор тріумфально повернувся в UFC, перемігши американця Дональда Серроне (36-14) на турнірі UFC 246 в Лас-Вегасі.

Конор Макгрегор достроково переміг Дональда Серроне на UFC 246, Getty Images
Конор Макгрегор достроково переміг Дональда Серроне на UFC 246, Getty Images

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв портал Знай.ua, Нурмагомедову заплатять величезні гроші за бій з Макгрерором або Мейвезером.