Чемпіон світу WBA, WBO, IBF і IBO в суперважкій вазі британець Ентоні Джошуа (23-1, 21 КО) і болгарський супертяж Кубрат Пулєв (28-1, 14 КО) проведуть бій 20 червня.

Бій Джошуа - Пулєв відбудеться в рамках обов'язкового захисту титулу IBF в суперважкій вазі.

Бій Джошуа - Пулєв пройде в Лондоні на стадіоні Тоттенхем.

Бій Джошуа - Пулєв офіційно оголошено, Getty Images
Бій Джошуа - Пулєв офіційно оголошено, Getty Images

"Як відомо, 20 червня я буду захищати свої чемпіонські пояси. Я знову повертаюся додому через певний час. У Північному Лондоні побудували приголомшливий стадіон, на якому відбудеться цей поєдинок.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Для мене велика честь зібрати всю світову боксерську спільноту, щоб створити історію. Знаю, що зможу захистити свої пояси. Ніщо не зупинить мене на шляху до перемоги", - передає слова Джошуа Boxing Scene.

Як писав Знай.ua, по бою Джошуа - Пулєв були призначені торги.

Ентоні Джошуа та Курбат Пулєв домовилися про бій
Ентоні Джошуа та Курбат Пулєв домовилися про бій

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ентоні Джошуа може відмовитися від одного з чемпіонських поясів.

Як раніше повідомляв Знай.ua, Ентоні Джошуа (23-1, 21 КО), який переміг в реванші мексиканця Енді Руїса (33-2, 21 КО) і повернув чемпіонські пояси WBA, WBO, IBF і IBO, повинен провести обов'язковий захист титулів в бою з Олександром Усиком (17-0, 13 КО).

WBO дала Джошуа півроку на проведення цього бою.

Як повідомляв портал Знай.ua, Усик зізнався, навіщо йому бій з Джошуа.