Російський боксер, колишній чемпіон світу у важкій вазі, Олександр Повєткін (35-2-1, 24 КО) проведе наступний бій проти британського суперважкоатлета Ділліана Уайта (27-1, 18 КО).

Ділліан Вайт
Ділліан Вайт

Бій Повєткін - Уайт відбудеться 2 травня в Манчестері, Англія. На кону поєдинку - тимчасовий титул чемпіона WBC у важкій вазі.

Постер бою Повєткін - Уайт
Постер бою Повєткін - Уайт

Як повідомив промоутер Повєткіна Андрій Рябинський, бій офіційно підтверджено.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

"Офіційно підтверджуємо: Ділліан Уайт проти Олександра Повєткіна 2 травня. Бій в Манчестері. Побажаємо Саші удачі!" – написав Рябинський в Instagram.

Як писав Знай.ua, Олександр Повєткін 7 грудня провів бій проти американця Майкла Хантера (18-1-1, 12 КО).

Бій Повєткін - Хантер закінчився нічиєю.

Промоутер російського боксера Андрій Рябинський повідомив, що Повєткін хоче провести реванш.

"Я переживав і хвилювався з самого початку. Ще до бою ми говорили, що Хантер не подарунок, це дуже сильний і небезпечний боксер. Ми з Повєткіним обговорювали всі можливі варіанти розвитку подій і розуміли, що поєдинок буде важким. Так у підсумку і вийшло.

В таких боях потрібно проявляти характер. У нас вийшов поєдинок на зустрічних курсах, з перемінним успіхом. Я згоден з рішенням суддів, там була нічия. Думаю, ми прийдемо до угоди про те, що цим хлопцям потрібно буде провести ще один бій", - передає слова Рябинского Р-Спорт.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, бій відбувся в андеркарті реваншу Джошуа - Руїс в Саудівській Аравії.

Бій тривав усі 12 раундів і завершився нічиєю. Оцінки суддів: Гленн Фельдман (США) - 114:115, Юрій Копцев (Росія) - 115:113, Стефано Кароза (Італія) - 114:114.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ентоні Джошуа може відмовитися від одного з чемпіонських поясів.