Головний тренер збірної України Андрій Шевченко розповів про підготовку до Євро-2020, а також анонсував нові імена в національній команді.

"Ми граємо з дуже хорошими командами, елітними. Обидва суперники представляють вищий дивізіон Ліги націй. Пауза в матчах збірної затягнулася. Попереду останні матчі перед початком підготовки до Євро-2020. Спаринги безпосередньо перед початком турніру - це вже зовсім інша справа.

Поки ж будемо експериментувати, спробуємо задіяти гравців, на яких сподіваємося. Можливо, когось із них ми не викличемо. Можу підтвердити, що будуть нові імена. Скоро буду готувати список.

Для футболістів матчі з Францією та Польщею - серйозна мотивація. Ми ще раз перевіримо злагодженість взаємодії у всіх лініях", - розповів Шевченко.

Нагадаємо, 27 березня Україна зіграє з Францією на виїзді, а 30 березня проведе у Варшаві гру з Польщею.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Як писав Знай.ua, збірна України дізналася суперників у груповому етапі Лізі націй 2020/21.

Стало відомо, що збірна України з футболу зіграє у найскладнішій групі 4 Ліги А в груповому турнірі Ліги націй-2020. А суперниками стануть команди Німеччини, Іспанії та Швейцарії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, під керівництвом Андрія Шевченка збірна України виграла свою групу в Лізі націй, а також достроково кваліфікувалася на Євро-2020.

Як писав портал Знай.ua, Україна піднялася в рейтингу ФІФА.