Ексабсолютний чемпіон світу з боксу у важкій вазі американець Майк Тайсон розповів про життя після завершення кар'єри, і не зміг стримати сльози.

За словами Тайсона, йому не вистачає колишнього життя, і того часу, коли він виступав на рингу, адже для цього він і народився.

"Я знаю мистецтво бою, мистецтво війни. Мене вчили цьому все життя. Ось чому мене боялися, коли я виступав. Для цього я і народився. Але тепер ці дні позаду. Це якась порожнеча, я ніхто. Я працюю над тим, щоб бути скромним і стриманим. І плачу, бо я більше не та людина.

Іноді відчуваю себе козлом, оскільки не дозволяю колишньому Тайсону вибратися назовні. Якщо це відбудеться, настане пекло. І це зовсім не смішно. Кажу спокійно, як ніби я крутий хлопець. Але я просто ненавиджу його і боюся", - зізнався Тайсон в розмові з Шугар Рей Леонардом.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як писав Знай.ua, Майк Тайсон зізнався, що бокс врятував його від кримінального життя.

За словами Тайсона, у нього не було надії, поки він не потрапив у спорт.

"Поки не потрапив у спорт, здавалося, що в житті немає місця надії. Але до цього я думав про те, що буду членом вуличної банди, буду вбивати інших людей і тому подібне. Я був у такій же ситуації, як і ця молодь. Я був членом банди і стріляв у людей. Але бокс змінив моє життя.

Розумієте, молодь не бачить ніякої надії на життя. Якби вони вірили в можливість досягти чогось, вони б не стали злочинцями", - передає слова Тайсона Metro.

Нагадаємо, Тайсон завершив професійну кар'єру в 2005 році. З 1987 по 1990 він був абсолютним чемпіоном світу у важкій вазі.

Як повідомляв портал Знай.ua, Серена Вільямс провела тренування з Майком Тайсоном.