Джонні Бойчак, канадський хокеїст українського походження, який виступає за Нью-Йорк Айлендерс, отримав жахливу травму, повідомляє офіційний сайт НХЛ.

36-річний гравець упав на лезо ковзана суперника, після чого йому наклали 90 швів на повіку.

Як повідомив менеджер спортсмена Лу Ламорелло, око гравця не постраждало, хоча і було зачеплено повіку. Поки невідомо, коли він зможе повернутися на лід.

Джонні Бойчак впав і вдарився обличчям на підняте вгору лезо ковзана гравця Монреаля Арттурі Лехконена, після чого схопився за обличчя і поспіхом залишив лід.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

У нинішньому сезоні Джонні Бойчак провів за Айлендерс 63 матчі, маючи в своєму активі 11 очок (2+9).

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як писав Знай.ua, батьки влаштували жорстку бійку на хокейному матчі дитячих команд.

У Білорусі, а саме в місті Орша, проходив міжнародний турнір з хокею серед дітей 2008 року народження і молодше. Крім місцевої команди в змаганнях брали участь представники Гродно, Гомеля, Ліди (всі Білорусь), Києва (Україна) і Луча, Бєлгорода, Мурманська (всі Росія).

Найгарячішим вийшов поєдинок між Оршею і Неманом. Причому основні події розгорнулися не на майданчику, а на трибунах. Там зчепилися батьки десятирічних дітей - бійка вийшла масовою і лютою. Нещодавно її відео потрапило в мережу.

Як повідомляв портал Знай.ua, шведські хокеїсти влаштували льодове побоїще.