Володар титулу IBF Теофимо Лопес (15-0, 12 КО) проведе наступний бій проти чемпіона світу за версіями WBA, WBO і WBC в легкій вазі Василя Ломаченка (14-1, 10 КО).

Бій Ломаченко - Лопес заплановано на 30 травня, але поки не підтверджений офіційно.

Теофимо Лопес і Василь Ломаченко, boxingscene.com
Теофимо Лопес і Василь Ломаченко, boxingscene.com

Напередодні бою Лопес заявив, що Ломаченко його недооцінює.

"Я постійно говорив, що нам не потрібно просити Лому про поєдинок. Це повинно було статися природнім чином. Знадобилося три роки, але тепер ми поб'ємося. Як на мене, Ломаченко не чекає, що я зроблю те ж саме, що з Річардом Коммі. Ніхто не зустрічався з такою версією мене. Продовжуй недооцінювати мене, мені це подобається. Я все скажу допомогою своїх навичок.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Я зустрічався з цими контендерами, серйозною опозицією і реальними викликами. Ми можемо багато втратити, як і Ломаченко. Але ми не програємо. Ви бачите, що я так само впевнений, як і мій батько. Багато говорять не тільки про техніку Ломаченка, але і про мою могутність.

Для мене кожен бій – найбільший у моїй кар'єрі. Я хочу влаштовувати більш масштабні поєдинки і отримувати найкращі можливості. Я відкритий для всього", - передає слова Лопеса BoxingScene.

Як писав Знай.ua, Лопес образив свого майбутнього суперника, назвавши Ломаченка "тиранозавром з маленькими ручками".

"До мене підійшов чоловік з Міжнародного залу боксерської слави і сказав, що після бою з Ломаченком вони були б раді отримати мої рукавички. Сказав, що мене включать до Залу слави в один момент. І я стою і думаю: "Мені всього 22 роки, а мені таке кажуть". Мені, звичайно, це було приємно.

Так, 30 травня я вийду проти Ломаченка. Буду битися з маленьким тиранозавром. Ну, з тиранозавром, який хитається так зі сторони в сторону", - сказав Лопес в інтерв'ю Fighthype.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як писав Знай.ua, телеканал ESPN назвав бій Ломаченко - Лопес одним з найбільш очікуваних поєдинків 2020 року, включивши бій в топ-20.

Бій Ломаченко - Лопес відбудеться у квітні 2020 року
Бій Ломаченко - Лопес відбудеться у квітні 2020 року

Як повідомляв портал Знай.ua, опубліковано офіційний постер бою Ломаченко - Лопес.