Чемпіон UFC у легкій вазі росіянин Хабіб Нурмагомедов (28-0) проведе наступний бій проти Тоні Фергюсона.

Бій Нурмагомедов - Фергюсон відбудеться 18 квітня на UFC 249.

Напередодні Нурмагомедов і Фергюсон зустрілися на прес-конференції і провели першу битву поглядів.

На прес-конференції Нурмагомедов похвалив Фергюсона як бійця, але назвав його тупим.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Тоні - хороший боєць, але люди його не люблять, тому що він тупий. Ніхто не розуміє його, через що він виглядає безглуздо. Але він дійсно дуже хороший боєць і повністю заслужив цей поєдинок. Я поважаю стиль Фергюсона, тому і погодився на бій з ним.

Я проводжу бої з найкращими суперниками у світі. Щоб закріпити мій спадок, мені потрібно перемогти Фергюсона", - передає слова Нурмагомедова GiveMeSport.

Тоні Фергюсон
Тоні Фергюсон

Як писав Знай.ua, Нурмагомедов розкритикував бій ексчемпіона світу в двох вагових категоріях Конора Макгрегора (22-4) і Дональда Серроне (36-14) на UFC 246.

Макгрегор достроково переміг Серроне, Getty Images
Макгрегор достроково переміг Серроне, Getty Images

За словами Нурмагомедова, Макгрегор уникає складних суперників.

"Серроне не в перший раз програв бій, який був головним на заході. Якщо чесно, я не пам'ятаю, щоб він в них взагалі колись перемагав. За останні 10 разів він програв у шести поєдинках. Його не можна назвати топовим бійцем. Так, у нього є гучне ім'я, але його час вже пішов.

Макгрегору потрібно вибрати дуже хорошого опонента. Так, він побив Серроне. Але потрібно пам'ятати, що Дональд програв багато боїв. Зате тепер всі говорять про повернення Конора. Думаю, що йому потрібен поєдинок з суперником типу Джастіна Гетжі.

Але замість цього Конор просто уникає складних суперників. Не тільки Гетжі. Звичайно, Макгрегор може собі це дозволити, він велика зірка", - передає слова Нурмагомедова TMZ.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як писав Знай.ua, Макгрегор достроково переміг Серроне на UFC 246.

Як повідомляв портал Знай.ua, визначився наступний суперник Макгрегора.