З нагоди міжнародного жіночого дня 8 березня відомий британський таблоїд The Sun провів опитування серед жінок. Метою такого дослідження було визначити найбільш сексуальних і чарівних футболістів. Підсумковий рейтинг було названо "Вони можуть забрати вашу дружину". Хто ж потрапив у десятку "найгарячіших" футболістів?

10 - Серхіо Рамос. У звичайному житті він зразковий сім'янин, а от на полі Серхіо перетворюється в поганого хлопця, чим особливо приваблює жінок — вони таких люблять!

9 – Ліонель Мессі. Аргентинський футболіст довів, що може завойовувати не лише "Золоті м'ячі", але й серця жіночої половини. Він є абсолютним антиподом Серхіо Рамоса, якому навіть татуювання і борода не особливо допомагають в аспекті брутальності.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

8 – Кріштіану Роналду. Попри всі спортивні заслуги та красиву зовнішність відомий футболіст все ж не зміг завоювати серця британок — йому відвели лише 8 місце у десятці.

7 – Жерар Піке. Якщо захисник "Барселони" зміг завоювати навіть суперзірку і секс-символ покоління Шакіру, то про інших жінок годі й говорити — він став кумиром багатьох!

6 – Олів'є Жиру. Французький футболіст, хоча й все рідше з'являється на полі, але завдяки ефектній зовнішності й надалі залишається улюбленцем жіночої аудиторії.

5 – Марко Асенсіо. Його можна назвати безпрограшним варіантом у питанні завоювання жіночих сердець. Цей смаглявий брюнет мало кого залишить байдужим.

4 – Андре Гомес. Фанатки нарешті знову змогли побачити на полі свого улюбленця — португалець нещодавно повернувся у стрій після травми. Повернення футболіста однозначно порадувало його прихильниць.

3 – Рубен Лофтус-Чик. Можливо вибір британських жінок когось і здивує, однак третє місце вони віддали саме англійському футболісту, півзахиснику клубу "Челсі" і національної збірної Англії Рубену Лофтус-Чіку.

2 – Пауло Газзанига. Що цікаво, аргентинець часто задовольняється роллю другого номера в клубі, і у рейтингу найсексуальніших футболістів він розташувався також на звичному другому місці.

1 – Девід Бекхем. Щодо першості легенди футболу сумнівів, мабуть, не було у нікого. Девід Бекхем досі залишається визнаним секс-символом і наразі ніхто не посягає на його титул.

Девід Бекхем, фото: instagram.com/davidbeckham/
Девід Бекхем, фото: instagram.com/davidbeckham/

Андре Гомес, фото: instagram.com/aftgomes21
Андре Гомес, фото: instagram.com/aftgomes21

Рубен Лофтус-Чик, фото: instagram.com/rlc/
Рубен Лофтус-Чик, фото: instagram.com/rlc/

Пауло Газзанига, фото: instagram.com/gazzanigapaulo
Пауло Газзанига, фото: instagram.com/gazzanigapaulo

Жерар Піке, фото: instagram.com/3gerardpique
Жерар Піке, фото: instagram.com/3gerardpique

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше зірка "Реала" готується до складної операції: забуде про футбол надовго

Як повідомляв портал "Знай.ua", Зінедін Зідан озвучив шість пунктів, при яких він погодився знову очолити мадридський Реал

Також "Знай.ua" писав, що Роналду залишається дитиною навіть в 35 років, забавні кадри з джакузі