Колишній нападник "Барселони" і збірної Бразилії Роналдіньо був заарештований у Парагваї за звинуваченням у підробці документів.

Зараз Роналдіньо перебуває під арештом у парагвайскй в'язниці. Суд Асунсьйона засудив Роналдіньо і його брата до ув'язнення під вартою терміном до шести місяців.

У мережі з'явилося перше фото Роналдіньо у в'язниці. Його опублікував парагвайський журналіст Ернан Родрігес в Twitter. На ньому колишній футболіст, схоже, не сумує і посміхається.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як писав Знай.uа, раніше у Роналдіньо через несплачені податки забрали закордонний паспорт.

Як писав Знай.ua, нападник французького ПСЖ Неймар буде судитися з "Барселоною".

Неймар, Getty Images
Неймар, Getty Images

За інформацією Marca, Неймар подав позов у розмірі 6,5 мільйонів євро. Бразильський футболіст вимагає гроші у зв'язку з фінансовими непередбаченими обставинами, з якими йому довелося зіткнутися як фізособі через фіктивні контракти.

Наголошується, що загальна сума претензій - 36,8 мільйонів євро. Це третій позов Неймара проти "Барселони".

Як писав Знай.ua, Неймар розкритикував керівництво свого клубу за рішення не випускати його на поле протягом чотирьох матчів перед першою грою 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти "Борусії Д".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, ПСЖ відмовився відпустити Неймара.