Керівництво ATP прийняло рішення призупинити проведення всіх турнірів з-за епідемії коронавіруса у світі, повідомляє прес-служба асоціації.

Повідомляється, що чоловічі турніри з тенісу не будуть проводитися як мінімум до 27 квітня. Таким чином, скасовано змагання в Х'юстоні (США), Будапешті (Угорщина), Марракеші (Марокко), Барселоні (Іспанія) і Монте-Карло (Монако).

Зараз вирішується питання про зняття рейтингових очок з тенісистів за неучасть у турнірах.

Нагадаємо, Відкритий чемпіонат Франції з тенісу Roland Garros-2020 також можуть скасувати.

Як раніше писав Знай.ua, великий тенісний турнір BNP Paribas Open 2020 в Індіан-Уеллсі скасовано через епідемію коронавіруса.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Турнір в Індіан-Уеллсі скасовано, Getty Images
Турнір в Індіан-Уеллсі скасовано, Getty Images

За словами організаторів, зараз проведення такого масового турніру не відповідає міркуванням безпеки його учасників та глядачів.

"Ми дуже розчаровані, що турнір не відбудеться, але здоров'я і безпека вболівальників, гравців, волонтерів, спонсорів, співробітників і всіх, хто пов'язаний з цією подією, має першорядне значення", - заявив директор змагання Томмі Хаас.

Чоловічий і жіночий турнір турніри в Індіан-Уеллсі мали пройти з 12 по 22 березня. Турнір планують перенести на інші дати

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як писав Знай.ua, асоціація тенісистів-професіоналів ATP скасувала чотири турніри через епідемію коронавіруса у світі.

Як повідомляється на офіційному сайті, скасовано квітневий турнір в китайському Аньнині, квітневий турнір в південнокорейському Сеулі перенесено на серпень, травневі турніри в південнокорейських Бусані і Кванджу також перенесено на серпень.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, матч Кубка Федерації Японія - Україна скасовано.