Чемпіон світу WBA, WBO, IBF і IBO в суперважкій вазі британець Ентоні Джошуа (23-1, 21 КО) і болгарський супертяж Кубрат Пулєв (28-1, 14 КО) проведуть бій 20 червня.

Однак, бій опинився під загрозою зриву через пандемію коронавірусу.

Бій Джошуа - Пулєв повинен пройти в рамках обов'язкового захисту титулу IBF в суперважкій вазі.

Бій Джошуа - Пулєв планують провети в Лондоні на стадіоні Тоттенхем.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Ситуацію прокоментував промоутер Джошуа Едді Хірн.

"На нас чекає напружений графік, так що, сподіваюся, все пройде як планувалося.

Я не розумію, як ми можемо влаштувати бій за закритими дверима без фанатів. Чи можете ви уявити, як Ентоні Джошуа йде битися з Кубратом Пулєвим перед вами, мною і Адамом Смітом? Цього просто не відбудеться.

Чи можете ви уявити собі, як Дерек Чісора б'ється з Олександром Усиком за закритими дверима б'є його і стоячи біля канатів не бачить глядачів.

Фанати настільки невід'ємна частина драматичного аспекту спорту, як бокс, теж саме стосується і телекартинки. Це вид спорту, підтримка може реально вплинути на рівень виступу бійців. Руки кожного пов'язані з урядовими рішеннями, яке діє в інтересах країни і британської громадськості/ Що буде, те буде. В даний час ми ведемо себе як звичайно, і працюємо у неймовірному графіку, який, як ми сподіваємося, буде реалізовано в повному обсязі", - заявив Хірн в комментарі SkySports.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ентоні Джошуа може відмовитися від одного з чемпіонських поясів.