У розпал китайського коронавіруса форвард "Ювентуса" і збірної Португалії Кріштіану Роналду закликав уболівальників і всіх людей до турботи про своє здоров'я і виконання рекомендацій медиків.

Кріштіану Роналду, Getty Images
Кріштіану Роналду, Getty Images

Так, футболіст висловив своє хвилювання щодо коронавіруса та звернувся до всіх людей не як знаменитість, а як звичайна людина, якій небайдужа прикра ситуація у світі.

"Світ переживає важкий час, який вимагає від усіх нас турботи й уваги. Сьогодні я звертаюся до вас не як футболіст, а як син, батько та просто людина, яку хвилюють події, що торкнулися всього світу", - написав португалець на сторінці в соціальній мережі Twitter.

Також спортсмен висловив свої глибокі співчуття та захопився медиками, які щодня борються з вірусом і рятують життя людей.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Захист людського життя повинен бути вище будь-яких інших цінностей. Я хочу висловити співчуття тим, хто втратив близьких, і солідарність з тими, хто бореться з вірусом, подібно моєму товаришеві Даніелю Ругані. Також - мою постійну підтримку тим медичним працівникам, чия боротьба з епідемією з ризиком для життя, викликає захоплення", - написав Роналду.

Кріштіану Роналду, скріншот Twitter

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Кріштіану Роналду прокоментував поразку Ювентуса Ліону.

Як повідомляв портал "Знай.ua" Кріштіану Роналду пропустив тренування клубу, взявши додатковий вихідний.

Також "Знай.ua" писав, що Кріштіану Роналду привітався з уявними уболівальниками перед матчем з "Інтером".