Відомий український боксер Олександр Усик поділився думкою стосовно ситуації зі спалахом коронавірусу covid-19. Чемпіон переконаний, що є серйозніші проблеми, а тому зациклюватися на вірусі не варто.

Про це стало відомо завдяки інтерв'ю боксера для оного з українських видань.

Олександр Усик, Getty Images
Олександр Усик, Getty Images

"Мені незрозуміло, чому люди настільки панікують. Паніка породжує паніку. Якщо, не дай Бог, щось станеться, то ви нічого не зміните. Потрібно жити, мити руки. Треба дивитися за собою, дотримуватися гігієни і все інше. У нас є серйозні проблеми. Люди вмирають від туберкульозу і СНІДу", - заявив Усик.

Також Усик нагадав історію про стару травму, через яку йому довелося на два місяці перенести бій проти Дерека Чісори. На даний момент жодних проблем зі здоров'ям у боксера немає.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Травма була давно. Просто трохи було загострення. Якби продовжили підготовку, то, може, щось би і було. А так ми вчасно звернулися до лікаря, і це все прибрали", - сказав Олександр.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, промоутер побоюється за Усика в бою з Чісорою - взяв на себе занадто багато.

Як повідомляв Знай.uа бій Джошуа - Пулєв під загрозою зриву через коронавірус.

Знай.uа писав, Усик запропонував Чісорі "угоду" перед боєм - "Давай вести себе, як...".