УЄФА спантеличило шанувальників футбольного світу рішенням призупинити проведення Ліги чемпіонів і Ліги Європи через пандемію коронавіруса. Втім, це рішення може стати не єдиним кардинальним.

Представник виконавчого комітету ФІФА Евеліна Кристиллен, а також працівник комітету УЄФА, підтвердила, що варіант з перенесенням Євро-2020 на наступний рік дійсно є пріоритетним.

"Рішення по Лізі чемпіонів і Лізі Європи було прийнято швидко. Я не кажу за всіх членів виконавчого комітету УЄФА, однак точно необхідно всім національним чемпіонатам дати дограти свої сезони, а Євро перенести. Перенесення Євро-2020 дійсно розглядається", - сказала Кристиллен газеті Il Mattino.

УЄФА призупинив Лігу чемпіонів і Лігу Європи, Getty Images
УЄФА призупинив Лігу чемпіонів і Лігу Європи, Getty Images

Слід нагадати, що раніше повідомлялось, що Союз європейських футбольних асоціацій УЄФА прийняв рішення призупинити Лігу чемпіонів і Лігу Європи у зв'язку з пандемією коронавіруса у світі.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще
Як стало відомо, коронавірус став причиною припинення Серії А і Ла Ліги. Також у багатьох країнах футбольні матчі будуть проведені при порожніх трибунах (в тому числі і в Україні).

Президент УЄФА Александер Чеферін
Президент УЄФА Александер Чеферін

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше УЄФА призупинив Лігу чемпіонів і Лігу Європи.

Як повідомляв Знай.uа охоплена коронавірусом Італія бореться з епідемією гумором і лопатою - ось як треба пити каву.

Знай.uа писав, Роналду "зустрівся" з коронавірусом і почав благати людей про головне - "Втратив близьких".