Ексабсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (17-0, 13 КО) проведе наступний бій проти Дерека Чісори (32-9, 23 КО).

Бій Усик - Чісора відбудеться 23 травня на арені O2 в Лондоні.

Офіційний постер бою Усик - Чісора, facebook.com/K2Ukraine
Офіційний постер бою Усик - Чісора, facebook.com/K2Ukraine

Напередодні в Лондоні відбулася перша спільна прес-конференція боксерів, де вони провели традиційну битву поглядів.

Олександр Усик і Дерек Чісора, Getty Images
Олександр Усик і Дерек Чісора, Getty Images

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Усик продовжує підготовку до бою. На своїй сторінці в Instagram боксер поділився відео одного з тренувань, де показав, як працює над балансом та координацією.

Британський со-промоутер Усика Едді Хірн вважає, що Чісора дуже небезпечний суперник для українця, пише klitschko-brothers.com.

"Чісора не повністю щасливий, і його менеджеру Девіду Хею довелося постаратися, щоб утримати його під контролем. Це величезна можливість для Дерека. Він зробить все, щоб перемогти Усика.

Коли ти б'єшся проти такого запального та жорсткого суперника, як Чісора, це небезпечно. Усик і його команда відчувають, що якщо вони хочуть перемогти Джошуа, повинні пройти Чісору. Вони думають, що це ідеальна підготовка до поєдинку з Джошуа. Команда Усика відчуває, що якщо він заявить про себе перед очима британських фанів у бою з Чісорою, то це зробить поєдинок з Джошуа в п'ять разів більшим.

Однак вони, ймовірно, затіяли небезпечну гру з Чісорою. Можна було вибрати суперника простіше. Можливо, Усик - абсолютний геній або, може бути, він взяв на себе занадто багато", - заявив Хірн.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як повідомляв портал Знай.ua, Олександр Усик розповів, як розігнав хуліганів на вулиці.