Жіноча тенісна асоціація WTA скасувала всі свої турніри через пандемію коронавірусу в світі, повідомляється на офіційному сайті організації.

Змагання поки припинено до 2 травня.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Наголошується, що відкладено турніри WTA в Штутгарті, Стамбулі та Празі. Найближчі змагання можуть відбутися в Мадриді з 2 по 9 травня.

На сьогоднішній день кількість інфікованих коронавірусом COVID-19 в усьому світі перевищило вже 169 тисяч людей. Вилікувались понад 76 тисяч осіб, померло - 6400.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.uа, дорупный тенісний турнір BNP Paribas Open 2020 в Індіан-Уеллсі скасовано через епідемію коронавірусу.

Турнір в Індіан-Уеллсі скасовано, Getty Images
Турнір в Індіан-Уеллсі скасовано, Getty Images

За словами організаторів, зараз проведення такого масового турніру не відповідає міркуванням безпеки його учасників та глядачів.

"Ми дуже розчаровані, що турнір не відбудеться, але здоров'я і безпека вболівальників, гравців, волонтерів, спонсорів, співробітників і всіх, хто пов'язаний з цією подією, має першорядне значення", - заявив директор змагання Томмі Хаас.

Чоловічий і жіночий турнір турніри в Індіан-Уеллсі мали пройти з 12 по 22 березня. Турнір планують перенести на інші дати.

Відкритий чемпіонат Франції з тенісу Roland Garros-2020 також можуть скасувати.

Як писав Знай.uа, асоціація тенісистів-професіоналів ATP скасувала чотири турніри через епідемію коронавірусу у світі.

Як повідомляється на офіційному сайті, скасовано квітневий турнір в китайському Аньнині, квітневий турнір в південнокорейському Сеулі перенесено на серпень, травневі турніри в південнокорейських Бусані і Кванджу також перенесено на серпень.

Як раніше повідомляв портал Знай.uа, про Даяну Ястремську зняли документальний фільм.