Ексабсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (17-0, 13 КО) розповів, що буде ізольований від тренувального табору перед боєм проти британця Дерека Чісори (32-9, 23 КО), який заплановано на 23 травня.

Офіційний постер бою Усик - Чісора, facebook.com/K2Ukraine
Офіційний постер бою Усик - Чісора, facebook.com/K2Ukraine

За словами Усика, він сподівається, що поєдинок не скасують.

"Зараз я дійсно сподіваюся, що бій з Чісорою відбудеться за планом. Я не особливо замислювався про вплив вірусу на бій і мої тренування. У четвер ввечері мене вперше відвідала думка про те, що можуть виникнути якісь проблеми, але це тільки мотивує мене.

Я буду ізольований від свого тренувального табору. Але кожну неділю я буду проводити зі своєю родиною і ходити до церкви", - передає слова Усика BoxingScene.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як писав Знай.ua, бій Усик - Чісора відбудеться 23 травня на арені O2 в Лондоні.

Олександр Усик і Дерек Чісора, Getty Images
Олександр Усик і Дерек Чісора, Getty Images

Напередодні в Лондоні відбулася перша спільна прес-конференція боксерів, де вони провели традиційну битву поглядів.

Усик продовжує підготовку до бою. На своїй сторінці в Instagram боксер поділився відео одного з тренувань, де показав, як працює над балансом та координацією.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Британський со-промоутер Усика Едді Хірн вважає, що Чісора дуже небезпечний суперник для українця, пише klitschko-brothers.com.

"Чісора не повністю щасливий, і його менеджеру Девіду Хею довелося постаратися, щоб утримати його під контролем. Це величезна можливість для Дерека. Він зробить все, щоб перемогти Усика.

Коли ти б'єшся проти такого запального та жорсткого суперника, як Чісора, це небезпечно. Усик і його команда відчувають, що якщо вони хочуть перемогти Джошуа, повинні пройти Чісору. Вони думають, що це ідеальна підготовка до поєдинку з Джошуа. Команда Усика відчуває, що якщо він заявить про себе перед очима британських фанів у бою з Чісорою, то це зробить поєдинок з Джошуа в п'ять разів більшим.

Однак вони, ймовірно, затіяли небезпечну гру з Чісорою. Можна було вибрати суперника простіше. Можливо, Усик - абсолютний геній або, може бути, він взяв на себе занадто багато", - заявив Хірн.

Як повідомляв портал Знай.ua, Чісора заявив, що не впевнений, що Усик готовий до бою з ним.