Ексабсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (17-0, 13 КО) зробив дивну заяву.

У прямому ефірі в Instagram Усик заявив, що найбільший вірус - це гріх, і закликав продовжувати ходити в храми і сповідатися.

"Самий страшний вірус, яким ми хворіємо - це гріх. Хтось каже, що потрібно зачекати з походами в храм, і все інше. Це все дурниці, друзі. Ходіть до храму, причащайтесь, сповидайтеся і тоді буде все добре.

Насправді, якщо Всевишній попустить якісь наші речі, які він тримає в своїх руках, тоді з нами щось буде відбуватися. Але і то, він нам все це дає для того, щоб ми смирилясь і йшли його шляхом, по якому він нас веде.

Хочу сказати таку річ, що нічого не трапляється, тому що всі ми причащаємося з однієї чаші і з нами все слава Богу", - заявив Усик.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як писав Знай.ua, Усик нарвався на неприємності через російську мову.

Усик зробив скандальну заяву з приводу російської мови в інтерв'ю американській журналістці у програмі "Behind the Gloves".

На питання, як правильно вимовляється його ім'я - Александр або Олександр, Усик відповів, що йому подобається Александр.

"Александр. Буква "а". Александр - це російською, Олександр - українською. Мені подобається Александр", - сказав Усик.

Як писав Знай.ua, Олександр Усик проведе наступний бій проти британця Дерека Чісори (32-9, 23 КО).

Офіційний постер бою Усик - Чісора, facebook.com/K2Ukraine
Офіційний постер бою Усик - Чісора, facebook.com/K2Ukraine

Бій Усик - Чісора відбудеться 23 травня на арені O2 в Лондоні.

Як повідомляв портал Знай.ua, Чісора заявив, що не впевнений, що Усик готовий до бою з ним.