Головний тренер збірної України Андрій Шевченко розповів, чим планує займатися під час карантину, пов'язаного з пандемією коронавірусу в світі.

"Веду себе обережно. Граю в гольф, займаюся в залі, однак намагаюся не взаємодіяти з людьми максимально. Мій друг з Ломбардії підхопив коронавірус. Йому було важко, проте зараз він дихає самостійно. Багато гарячої води, чаю, він серйозно скинув вагу, але одужує", - розповів Шевченко.

Також Шевченко дав пораду футбольним уболівальникам.

"Що глянути? Фінал ЛЧ на Олд Траффорд між Міланом і Ювентусом. Можна ще подивитися фінальний поєдинок Чемпіонату світу-2006 або ж міланське дербі. Краще завжди знаходиться попереду. Італія може стати сильнішою після цих проблем, а Мілан твердий так само, як і прекрасний", - передає слова Шевченка La Gazzetta dello Sport.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, матчі збірної України проти Франції та Польщі скасовано. Матчі були заплановані на 27 та 31 березня.

Матч Україна - Франція, Getty Images
Матч Україна - Франція, Getty Images

Як пише Українська правда, таке рішення було прийнято 17 березня після консультації УАФ з польською та французькою федераціями футболу.

Також скасовано збори національної команди.

Як писав Знай.uа, Чемпіонат Європи з футболу Євро-2020 перенесено на 2021 рік через пандемію коронавірусу у світі.

Євро-2020 перенесли на 2021 рік, Getty Images
Євро-2020 перенесли на 2021 рік, Getty Images

Таке рішення 17 березня ухвалив Виконавчий комітет УЄФА під час спеціальної відео-конференції.

Турнір проведуть з 11 червня по 11 липня 2021 року.

Нові дати обумовлені тим, що влітку 2020 року необхідно дограти європейські чемпіонати, які зараз призупинені.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, гравці "Динамо" записали звернення до вболівальників.