Відомий Instagram паблік 433 повідомив, що незабаром відбудеться онлайн-турнір серед збірних FIFA 20, який носитиме назву "Plan B". Так, як йдеться у повідомленні джерела, збірну України на даному змаганні представить півзахисник Олександр Зінченко.

Скріншот допису

Всі учасники поки не оголошені, однак відомо, що за Італію зіграє Чіро Іммобіле, а Англію представить Мейсон Грінвуд. Базова дата початку турніру - 23 березня.

Крім Зінченко, в змаганні за свої країни гратимуть такі футболісти, як Ромелу Лукаку, Деян Ловрен, Патрік Шик, Емерік Ляпорт, Чіро Іммобіле, Кшиштоф Пентек, Граніт Джака та інші.

Олександр Зінченко, Getty Images
Олександр Зінченко, Getty Images

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Змагання має розпочатися вже 23 березня на тлі припинення європейських чемпіонатів через пандемію коронавірусу, а також перенесення Євро на 2021 рік.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що головний тренер збірної України Андрій Шевченко прокоментував рішення УЄФА перенести Чемпіонат Європи з футболу на 2021 рік.

Як повідомляв портал "Знай.ua", гравці київського "Динамо" звернулися до своїх шанувальників у зв'язку з пандемією коронавіруса у світі.

Також "Знай.ua" писав, що воротар донецького "Шахтаря" і збірної України Андрій П'ятов взяв участь у челенджі "Залишайся вдома" #StayAtHomeChallenge.