Як відомо, знаменита дружина українського футболіста Миколи Морозюка з турецького "Ризеспора", екс-захисника київського "Динамо", Ірина активно веде власну Instagram-сторінку та частенько радує прихильників пікантними фотографіями, зазвичай, вкрай відвертими.

Так, цього разу молода матуся оприлюднила своє чергове відео, на якому вона напівгола змотує туалетний папір, а потім сідницями, неначе м'яча, відбиває рулон "білого золота". Відтак, під роликом вона роз'яснила, що прийняла нібито челенеж, який пов'язаний з коронавірусом та масовим скуповуванням туалетного паперу у всьому світі.

Морозюк, фото з вільних джерел
Морозюк, фото з вільних джерел

Самим же користувачам мережі такий відеоролик дуже сподобався, і ті завалили його лайками та коментарями, стверджуючи, що вона просто прекрасна, і їй не варто хвилюватися через смертельну інфекцію, яка бушує в у всьому світі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що раніше Морозюк поділилася думкою про відносини Кріштіану Роналдо і Джордины Родрігез. А відтак, в неї є підозра, що він нетрадиційної орієнтації.

Як раніше писав Знай.ua, Ірина Морозюк стала президентом футбольного клубу.

Як писав портал Знай.ua, Ірина Морозюк засвітила те, за що соромно навіть Instagram