Відомий український тенісист Сергій Стаховський вирішив прокоментувати політичну і соціальну позицію своїх зіркових співвітчизників — чемпіонів з боксу Олександра Гвоздика, Олександра Усика та Василя Ломаченка, пише Трибуна.

Про це стало відомо завдяки нещодавньому інтерв'ю Сергія для одного з українських видань.

Сергій Стаховський, btu.org.ua
Сергій Стаховський, btu.org.ua

Журналісти нагадали Стаховському його критику Гвоздика, коли перший заявив, що з такими громадянами Україна припинить існування.

Олександр Усик, Getty Images
Олександр Усик, Getty Images

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"А як інакше? Дивак, якщо у тебе такі погляди, то Росія з радістю тебе забере. Або "ДНР". Бери паспорт і вперед. Ти вважаєш Україну некоректною країною", - заявив Сергій.

На думку Сергія Стаховського, у боксерів така позиція через "дурні гроші", адже коли вони потрапляють до рингу, то заробляють мільйони за один бій, тоді як у Володимира Кличка немає проблем з поглядами, тому що він прожив півжиття в Німеччині.

"Що з ними робити? Це круті боксери. Вони, як можуть, прославляють, а іноді лають Україну. Це спортсмени, що мають право на свою думку. Моє право, як українця і людини, яка народилася в Києві, не підтримувати таких боксерів", - додав Стаховський.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Хірн назвав нову дату бою Усик - Чісора.

Як повідомляв Знай.uа Усик заговорив про реванш з Гасієвим.

Знай.uа писав, Усик повторив знаменитий трюк Ломаченка, відео.