Знаменита українська дівчина-боєць змішаних єдиноборств (ММА) Марина Мороз (9-3) перемогла Майру Сілву на турнірі UFC в Бразилії 14 березня. Її фото з лікарні та привітання розмістили на сторінці Федерації бойового самбо України у соціальній мережі Facebook.

Марина Мороз, Facebook

Так, на знімку українка зображена лежачи на лікарняному ліжку з величезною раною на голові, з якої ллється кров. При цьому 28-річна переможниця не сумує, демонструючи всім прапор України.

Марина Мороз, Facebook

"Марина Мороз (Україна) після переможного бою над Майрою Сілвою (Бразилія), на турнірі UFC у Бразилії, 14 березня 2020 року. Вітаємо з вольовою перемогою", - підписали знімки.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються
Показати ще

Привітання з перемогою, скріншот Facebook

У свою чергу, під публікацією в коментарях українці теж приєдналися до привітання і побажали одужання й успіхів у майбутньому.

Слід зазначити, що поєдинок Марини проти місцевої спортсменки Майри Буено Сілви (5-0) закінчився перемогою одноголосним рішенням суддів. У цьому поєдинку українська дівчина-боєць встановила новий рекорд UFC за кількістю ударів у 3-раундовому поєдинку в найлегшій вазі – 139.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що український боєць змішаних єдиноборств Олександр Доскальчук підписав контракт з промоушеном Ultimate Fighting Championship (UFC).

Як повідомляв портал "Знай.ua" Хірн назвав нову дату бою Усик – Чісора.

Також "Знай.ua" писав, що бій між чемпіоном UFC у легкій вазі росіянином Хабібом Нурмагомедовим (28-0) та американцем Тоні Фергюсоном (25-3), який був запланований на 18 квітня на UFC 249, перенесли з Брукліна.