Один із співробітників футбольного клубу "Барселона" заразився коронавірусом COVID-19, повідомляє видання Marca.

За інформацією джерела, вірус діагностували у скаута Андре Кюрі, який працює на південноамериканському ринку. Він заразився під час поїздки в Порту-Алегрі від президента Інтернасьоналя Марсело Медейроса, який був заражений раніше, про що сам розповів в Twitter.

В даний момент Андре Кюрі з дружиною в Сан-Паулу, Бразилія. Необхідності в госпіталізації немає.

Кюрі займався в "Барселоні" трансферами Неймара, Паулинью, Артура, а також багатьох інших гравців з Латинської Америки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як писав Знай.uа, 21-річний іспанський футболіст і тренер аматорської команди "Атлетіко Портада Альта" Франсиско Гарсія помер від коронавірусу, повідомляє Marca.

Франциско Гарсия, AtlPortadaAlta
Франциско Гарсия, AtlPortadaAlta

У футболіста зовсім нещодавно виявили онкологічне захворювання, тому його організм був вразливий до COVID-19. Останнім часом його стан був стабільним.

"Він був у клубі майже чотири роки. Він любив дітей, як своїх. Йому подобався футбол. Досі не можемо повірити в його смерть", - прокоментував президент клубу Хосе Буено.

Гарсія був тренером юнацької команди.

Як писав Знай.uа, по всьому світу скасовують всі спортивні змагання через коронавірус, а в США і Канаді заборонили всі масові спортивні змагання.

Top Rank скасували всі вечори боксут на березень і квітень.

В Італії через епідемію коронавіруса заборонили проводити всі спортивні змагання до 3 квітня, в тому числі Серію А, повідомляє Football Italia.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Чемпіонат Європи з футболу Євро-2020 перенесено на 2021 рік через пандемію коронавірусу у світі.