Українська тенісистка Марта Костюк прокоментувала ситуацію у світі у зв'язку з пандемією коронавірусу.

За словами Марти, людям потрібно триматися разом, щоб пережити складні часи, а коли все це закінчиться, ми навчемося краще ставитися один до одного та до планети.

Про це тенісистка написала на своїй сторінці в Instagram.

"Важко прокидатися кожен день і читати все більше і більше поганих новин. Світ зараз в дуже скрутному становищі. Так багато жахливих речей відбувається. Нам треба триматися разом, щоб пройти через все це. Сподіваюся, коли все це закінчиться, ми навчимося краще ставитися один до одного та до планети.

Молюся за всіх, хто зараз переживає труднощі, всіх медиків і кожного, хто працює, щоб підтримувати світ на плаву в цей жахливий час.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Також, особливі молитви за Загреб, місто, яке я люблю. Цим ранком у Загребі стався землетрус магнітудою 5,5 балів. У центрі міста значні руйнування. Люди на вулицях… жителі Загреба і весь світ, ви у моїх думках", - написала Костюк.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як писав Знай.uа, Відкритий чемпіонат Франції з тенісу Roland Garros-2020 перенесли на осінь через пандемію коронавірусу у світі.

Roland Garros-2020 перенесли на осінь, Getty Images
Roland Garros-2020 перенесли на осінь, Getty Images

У заяві на офіційному сайті повідомляється, що Roland Garros-2020 пройде з 20 вересня по 4 жовтня.

"Щоб гарантувати здоров'я і безпеку всіх, хто бере участь в організації турніру, Федерація тенісу Франції прийняла рішення провести "Ролан Гаррос" 2020 року з 20 вересня по 4 жовтня 2020 року", - йдеться в заяві.

Як раніше повідомляв портал Знай.uа, WTA скасувала всі свої турніри через пандемію коронавірусу в світі.