32-річний французький бігун Еліша Ночомовиц пробіг марафонську дистанцію (42,2 км) на своєму семиметровому балконі, перебуваючи в самоізоляції через пандемію коронавірусу в світі. Про це пише CNN.

Ночомовиц подолав дистанцію за 6 годин і 48 хвилин, зробивши близько шести тисяч кіл по балкону.

"Моє єдине задоволення - бігати, незалежно від того, котра година", - розповів спортмен в коментарі CNN.

Хоча Ночомовиц пробіг 36 марафонів, він сказав, що його марафон на балконі був найскладнішим.

Свій забіг Ночомовиц присвятив медичному персоналу, який працює під час пандемії коронавірусу.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як писав Знай.uа, через коронавірус було скасовано марафон в Токіо, один з шести головних марафонів світу з серії World Marathon Majors.

Як писав Знай.ua, чемпіонат світу з легкої атлетики в приміщенні, який мав пройти 13-15 березня в Нанкіні (Китай), перенесено на 2021 рік.

ЧС відклали на рік, Getty Images
ЧС відклали на рік, Getty Images

Таке рішення було прийнято у зв'язку з епідемією коронавіруса в Китаї. За останніми даними вірусом заражені вже близько 6000 осіб, з них 132 померли.

Організатори ЧС також відмовилися переносити турнір в іншу країну.

Як писав Знай.uа, Літні Олімпійські ігри-2020, які повинні були пройти в Токіо з 24 липня по 9 серпня, перенесуть на 2021 рік у зв'язку з пандемією коронавірусу COVID-19 у світі. Про це пише Хsport.ua.

Про це заявив член Міжнародного олімпійського комітету Дік Паунд в інтерв'ю USA TODAY Sports.

"Олімпіада в Токіо в 2020 році буде відкладена, ймовірно, до 2021 року. На підставі інформації, наявної в МОК, рішення про відстрочення було прийнято. Дати поки не визначені, але Гри не почнуться 24 липня.

Все буде відбуватися поетапно. Ми відкладемо ігри і почнемо розбиратися з усіма величезними наслідками", - повідомив Паунд.

Як писав Знай.uа, Австралія і Канада відмовилися від участі в Олімпійських іграх-2020 в Токіо.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, МОК не хоче проводити Олімпіаду-2020 без глядачів.