Олімпійський чемпіон з плавання з ПАР Камерон ван дер Бург розповів, як бореться з коронавірусом Covid-19.

За словами спортсмена, це найстрашніша хвороба, яку він переносив.

"Безумовно, це самий страшний вірус, який я коли-небудь переносив, незважаючи на те, що я здорова людина з сильними легенями, веду здоровий спосіб життя і молодий. Хоч важкі симптоми пішли, я все ще борюся з серйозної слабкістю і залишковим кашлем, який я не можу поки подолати.

Інфекція незадовго до змагань - найгірший варіант", - написав Камерон ван дер Бург в Твіттері.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як писав Знай.uа, гандбольний арбітр з Північної Македонії Міхаела Капсарева влаштувалася медсестрою, щоб допомогти в боротьбі з пандемією коронавірусу в світі, повідомляє 24rakomet.mk.

Міхаела Капсарева, 24rakomet.mk
Міхаела Капсарева, 24rakomet.mk

Під час паузи в гандбольному чемпіонаті, дівчина вирішила піти працювати медсестрою в операційному відділенні міської лікарні Скоп'є, оскільки має освіту медичної сестри.

"Як медичний працівник я поважаю всі заходи по боротьбі з коронавірусом, введені в країні. Отримую багато дзвінків від гандболістів і гандболісток - всі бояться і звертаються за порадою. На додаток до відомих рекомендацій уряду я раджу всім їсти здорову їжу, щоб ваш імунітет не знизився", - розповіла Каспарева.

Як писав Знай.uа, по всьому світу скасовують всі спортивні змагання через коронавірус, а в США і Канаді заборонили всі масові спортивні змагання.

Top Rank скасували всі вечори боксут на березень і квітень.

В Італії через епідемію коронавіруса заборонили проводити всі спортивні змагання до 3 квітня, в тому числі Серію А, повідомляє Football Italia.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Чемпіонат Європи з футболу Євро-2020 перенесено на 2021 рік через пандемію коронавірусу у світі.