Перша ракетка України і п'ята ракетка світу Еліна Світоліна привітала ексчемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA, WBО, IBO і дворазового чемпіона світу Володимира Кличка з днем народження. 25 березня Володимиру Кличку виповнилося 44 роки.

Світоліна подякувала Володимиру за те, що він мотивує і навчає її.

"Любий Володя, вітаю тебе з Днем Народження!!! Ти наповнений непробивною і потужною енергією, з якою ти ділишся і заряджаєш не тільки мене, але і всіх людей навколо. Дякую, що ти навчаєш, менториш і мотивуєш мене по життю і в моїх починаннях", - написала Світоліна у facebook.

Еліна Світоліна і Володимир Кличко, facebook.com/KlitschkoOfficial
Еліна Світоліна і Володимир Кличко, facebook.com/KlitschkoOfficial

Завершення кар'єри

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

3 серпня 2017 року Володимир Кличко оголосив про завершення кар'єри.

За словами Кличка, він вважає, що прийняв правильне рішення, завершивши спортивну кар'єру.

Володимир Кличко, facebook.com
Володимир Кличко, facebook.com

"Я все ще дуже мотивований як 19-річний хлопець, який хоче відкрити для себе світ. З іншого боку, мені стало все більш зрозумілим: я більше не хотів приносити свою мотивацію й енергію в ринг. Я хотів направити ці складові для досягнення успіху у своїй другій кар'єрі. Нарешті, оголосивши про свій відхід з професійного спорту, відчув фізичне і моральне полегшення. І це також дозволило мені зрозуміти, що я прийняв правильне рішення.

Зрештою, мені всього лише 42, і сподіваюся, що друга половина життя в мене попереду. Важко описати свій стан, коли ти відчуваєш і знаєш, що у тебе багато справ. Я дивлюся в майбутнє і бачу себе в бізнесі. Сподіваюся, таким же пристрасним і одержимим, як у спорті", - розповів Кличко.

Як писав портал Знай.ua, Володимир Кличко виступив зі зверненням у зв'язку з пандемією коронавірусу в світі.