Експретендент на титул чемпіона світу в надважкій вазі, американець Деррік Джефферсон, заразився коронавірусом COVID-19, повідомляє Boxing Scene.

За інформацією джерела, 52-річного Джефферсона госпіталізували в одну з лікарень штату Мічиган. Зараз він перебуває в штучній комі, його підключили до апарату штучної вентиляції легенів.

Родичі Джефферсона повідомляють, що його стан поступово поліпшується.

У 2001 році Деррік Джефферсон провів титульний бій проти чемпіона світу за версією WBO Володимира Кличка. Американець поступився українцеві технічним нокаутом у другому раунді.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як писав Знай.uа, чемпіон світу WBA, WBO, IBF і IBO в суперважкій вазі британець Ентоні Джошуа (23-1, 21 КО) самоізолювався після того, як стало відомо, що 71-річний принц Чарльз Уельський здав позитивний тест на коронавірус. Про це пише The Sun.

Ентоні Джошуа, Getty Images
Ентоні Джошуа, Getty Images

За інформацією джерела, боксер контактував з принцом Чарльзом. 16 днів тому Джошуа бачився з принцом Чарльзом на службі у честь Дня Співдружності.

Повідомляється, що зараз Джошуа не відчуває жодних симптомів захворювання.

Як писав Знай.uа, по всьому світу скасовують всі спортивні змагання через коронавірус, а в США і Канаді заборонили всі масові спортивні змагання.

Top Rank скасували всі вечори боксут на березень і квітень.

В Італії через епідемію коронавіруса заборонили проводити всі спортивні змагання до 3 квітня, в тому числі Серію А, повідомляє Football Italia.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Чемпіонат Європи з футболу Євро-2020 перенесено на 2021 рік через пандемію коронавірусу у світі.