Американський баскетболіст з "Детройт Пістонс" Крістіан Вуд вилікувався від коронавірусу Covid-19, пише RealGM.

"В даний момент Кріс повністю одужав і відчуває себе чудово", - розповів агент Вуда Адам Пенсак.

Повідомляється, що Вуду залишилося пройти ще кілька тестів, після чого його випишуть з лікарні.

Як писав Знай.uа, український баскетболіст, гравець "Детройта" Святослав Михайлюк здав негативний тест на коронавірус Covid-19, повідомляє Федерації баскетболу України.

Святослав Михайлюк оновив особистий рекорд
Святослав Михайлюк оновив особистий рекорд

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

За словами баскетболіста, зараз він тренується вдома, а ввечері виходить на пробіжки.

"Тест довелося трохи почекати, мені зателефонував лікар команди сказав, що все окей - тест негативний. Ні у одного з наших гравців, які здавали тест, не було виявлено вірусу.

Зараз намагаємося підтримувати форму в домашніх умовах, як можемо. Виконуємо програму тренерів з фізпідготовки будинку, виходжу ввечері на пробіжки", - розповів Михайлюк в інтерв'ю ФБУ.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як писав Знай.uа, легендарна американська тенісистка Серена Вільямс, багаторазова володарка титулів "Великого шолома", самоізолювалася з дочкою Олімпієюу зв'язку з пандемією коронавірусу.

За словами тенісистки, вона дуже переживає і нервує.

Серена Вільямс з донькою Олімпією, Getty Images
Серена Вільямс з донькою Олімпією, Getty Images

"Спочатку я думала, що коронавірус мене не торкнеться. Потім скасували турнір в Індіан-Уеллс, і це виглядало для мене дивно. І я прийняла цей факт як додаткову можливість для відпочинку. Потім турніри почали скасовувати один за однім і це викликало у мене тривогу.

Зараз я свідомо дистанціювалася від людей, десь на два тижні, і багато що змушує мене нервувати. Я маю на увазі свій стан, коли хтось чхає або кашляє. Оскільки я ні з ким не спілкуюся, це все стосується моєї дочки. Кожен раз, коли вона кашляє, я обертаюсь і косо на неї дивлюся. Я починаю переживати - чи все з нею впорядку? та що мені робити. Та замість того, щоб спокійно прийняти рішення, я починаю сильно нервувати і переживати. Але ми з цим впораємося", - передає слова Вільямс tennishead.net.

Як раніше повідомляв портал Знай.uа, WTA скасувала всі свої турніри через пандемію коронавірусу в світі.