Популярна американська співачка Брітні Спірс заявила, що побила рекорд легендарного ямайського бігуна Усейна Болта, який є восьмиразовим олімпійським чемпіоном і 11-разовим чемпіоном світу.

На своїй сторінці в Instagram Брітні похвалилася досягненням на 100-метрівці - 5,97 секунд.

Скріншот
Скріншот

За її словами, вона зазвичай бігала за 6 або 7, і навіть в перший раз за 9 секунд.

Більш того, виходячи зі слів Брітні, вона ще й побила 32-річний світовий рекорд у жінок - американка Флоренс Гріффіт-Джойнер пробігла 100-метрівку за 10,49 секунд.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Зазначимо, що Спірс вже видалила цю публікацію в Instagram.

Нагадаємо, Усейн Болт завершив легкоатлетичну кар'єру після чемпіонату світу 2017 року. Він є чинним рекордсменом планети в бігу на дистанції 100 метрів (9,58 секунди) і 200 метрів (19,19 секунди).

Ямайський спринтер дебютував у професійному футболі в складі команди "Сентрал Кост Маринерс" в матчі з "Сентрал Кост Селект". Команда Болта здобула перемогу з рахунком 6:1.

Зазначимо, що до цього Болт неодноразово намагався почати футбольну кар'єру, але не міг знайти відповідну команду.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як писав Знай.uа, Усейн Болт взяв участь у забігу в умовах невагомості.

Усейн Болт
Усейн Болт

Про це спортсмен повідомив на своїй сторінці в Facebook.

Усейн Болт
Усейн Болт

Суперниками легкоатлета були астронавти, яких він з легкістю обігнав.

‪Changing the game Champagne MUMM Celebrating life by running and drinking champagne in Zero Gravity 🚀 🚀🍾🍾#DareWinCelebrate #NextVictory ‬

Posted by Usain Bolt on Wednesday, 12 September 2018

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Олімпійські ігри пройдуть в Токіо у 2021 році, але збережуть свою назву Олімпіада-2020. Таким чином, вперше Олімпіада пройде в непарний рік.