Третій бій між чемпіоном WBC в суперважкій вазі Тайсоном Ф'юрі (30-0-1, 21 КО) і Деонтеєм Вайлдером (42-1-1, 41 КО) відбудеться восени.

Бій попередньо заплановано на 3 жовтня.

Як розповів промоутер Ф'юрі Френк Уоррен, через це зміщується і дата можливого бою проти британця Ентоні Джошуа, повідомляє BoxingScene.

"Цей поєдинок відсуває дату можливого бою Ф'юрі - Джошуа. Відсуває як мінімум до лютого. Поки що все одно ніякого боксу не буде", - розповів Уоррен.

Крім того, Уоррен зазначив, що підготовка до будь-якого бою ускладнилася, так як через обмеження на перельоти складно знайти спаринг-партнерів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Всесвітня боксерська організація (WBO) скасувала всі боксерські поєдинки до червня 2020 року через пандемії коронавірусу в світі.

По всьому світу скасовують всі спортивні змагання через коронавірус, а в США і Канаді заборонили всі масові спортивні змагання.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як писав Знай.ua, Тайсон Ф'юрі сенсаційно переміг Деонтея Уайлдера у сьомому раунді, коли команда американця викинула рушник. Уайлдер був незадоволений цим рішенням.

Уайлдер активно почав бій з самого першого раунду, завдаючи потужні удари, але Ф'юрі заволодів центром рингу і теж наносив багато акцентованих ударів.

Тайсон викидав джеби і удари по корпусу, а Уайлдер намагався бити назустріч. Вже в третьому раунді британець відправив Деонтея в нокдаун.

Тайсон Ф'юрі переміг Деонтея Уайлдера, Getty Images
Тайсон Ф'юрі переміг Деонтея Уайлдера, Getty Images

З четвертого раунду Ф'юрі повністю заволодів ініціативою і пресингував суперника. Уайлдер намагався клінчувати.

У п'ятому раунді Ф'юрі знову відправив Уайлдера в нокдаун. Деонтей вже ледь тримався на ногах, але продовжив бій.

У сьомому раунді Ф'юрі пішов в атаку, затиснувши суперника в кутку біля канатів. Деонтей не відповідав на серію потужних ударів в голову, і рефері зупинив бій. А кут Уайлдера викинув рушник.

Таким чином, Ф'юрі знову став чемпіоном світу в суперважкій вазі за версією WBC (вперше з 2015 року).

Як повідомляв портал Знай.ua, Ф'юрі дав пораду з боротьбі з коронавірусом.