Український футболіст, півзахисник футбольного клубу "Шахтар" Тарас Степаненко відверто зізнався, хто є його улюбленим гравцем в київському "Динамо". Про це він повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Так, хавбек не назвав імені та прізвища, проте дав підказку – цей гравець виїхав до Туреччини.

"Мій улюблений гравець "Динамо" пішов до Туреччини. На жаль, його зараз немає в команді", - зізнався Степаненко.

Слід зазначити, що взимку до турецького футбольного клубу "Ризеспор" перейшов український футболіст Денис Гармаш, за цей же клуб виступає ще один колишній динамівець Микола Морозюк. До того ж, ще один гравець київського футбольного клубу "Динамо" Жерсон Родрігеш, виступає на правах оренди за "Анкарагюджю". А також Сергій Рибалка, який виступає за "Сівасспор" та Артем Кравець – за "Кайсеріспор".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що захисник "Динамо" Микита Бурда зіграв за молодіжну команду киян у матчі 23-го туру чемпіонату України U-21 проти "Ворскли" (2:2).

Як повідомляв портал "Знай.ua" гравці київського "Динамо" показали, як тренуються і підтримують форму на карантині.

Також "Знай.ua" писав, що гравці київського "Динамо" звернулися до своїх шанувальників у зв'язку з пандемією коронавіруса у світі.