Керівництво київського "Динамо" відреагувало на матеріал видання "Економічна правда", в якому були опубліковані зарплатні відомості гравців за грудень минулого року.

Згідно з даними ЗМІ, найбільша офіційна зарплата гравців киян становить 21 тисячу гривень. Денис Гармаш отримав 20 тисяч гривень, у Беньяміна Вербича зарплата нібито 15 тисяч гривень на місяць, як і у тренера Олексія Михайличенка.

"Динамо" звинуватив журналістів у розкритті персональних даних (ідентифікаційні коди) більше 600 співробітників клубу, а також опублікувало податкові декларації гравців Бойко, Буяльського і Сидорчука за 2018 рік.

"З цих декларацій очевидно, що тільки ці три футболіста заплатили податки в розмірі 910’056,99 грн, 1’434’631,98 грн і 2’287’655,15 грн відповідно", - йдеться в заяві клубу.

Також клуб повідомив, що "Динамо" і футболісти сплатили сумарно понад 84,5 млн грн, з яких ПДФО становить понад 52 млн грн, а військовий збір - понад 3,3 млн грн.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Керівництво клубу вимагає від "Економічної правди" спростування неправдивої інформації і публічних вибачень.

Як писав Знай.uа, захисник київського "Динамо", угорський футболіст Тамаш Кадар може перейти до московського "Динамо".

Тамаш Кадар, dynamo.kiev.ua
Тамаш Кадар, dynamo.kiev.ua

Про це повідомив журналіст Ігор Циганик в ефірі програми Циганик LIVE.

"З'явилася інформація, що Кадару надійшла пропозиція з Росії. Кажуть, що це московське Динамо. Він хоче залишити київський клуб, тому і веде себе неадекватно.

Він продемонстрував свою невихованість, щоб просунути процес виходу з клубу.

Цілком імовірно, що переговори між командами вже йдуть. Це позитивний момент для киян. Михайличенко правий, що в клубі потрібно наводити порядок", - розповів Циганик.

Як писав Знай.uа, напередодні з'явилася інформація, що Кадар може перейти в угорський "Фехервар", і вже там пройшов медогляд.

Як пише Dynamo.kiev.ua, Кадар і "Динамо" не ведуть ніяких переговорів з "Фехерваром" щодо трансферу гравця, як напередодні писали угорські ЗМІ.

Тамаш Кадар, fcdynamoua
Тамаш Кадар, fcdynamoua

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кадар перейшов у "Динамо" з польського "Леха" у лютому 2017 року.

Як повідомляв портал Знай.uа, півзахисник Динамо U-19 отримав важку травму.