З'явилася інформація, що всі гравці та тренерський штаб першої команди італійського футбольного клубу "Ювентус" не отримають заробітну плату в період з березня по червень. Про це повідомляє офіційний сайт туринців.

Дане рішення було прийнято у зв'язку з фінансовими проблемами футбольного клубу, які викликала пандемія смертельного коронавірусу.

У результаті, "Стара синьйора" зможе заощадити суму близько 90 мільйонів євро. Також у найближчі тижні будуть затверджені особисті угоди з гравцями та тренером, як того вимагають чинні правила.

"У випадку відновлення матчів поточного сезону, клуб буде сумлінно вести переговори з гравцями про збільшення компенсацій. Ювентус хотів би подякувати гравцям і тренеру за їх відданість у важкий час для всіх", — йдеться в повідомленні клубу.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ювентус, фото Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в мережі показали, як найбагатші люди Італії допомагають батьківщині в розпал пандемії коронавіруса.

Як повідомляв портал "Знай.ua" мінський клуб "Динамо" готовий запросити нападаючого "Ювентуса" Кріштіану Роналду та нападаючого каталонської "Барселони" Ліонеля Мессі.

Також "Знай.ua" писав, що нападаючий "Барселони" і збірної Аргентини Ліонель Мессі і форвард "Ювентуса" Пауло Дібала вирішили похвалитися своїми колекціями ігрових футболок.