19-річна українська дзюдоїстка, дворазова чемпіонка світу Дарина Білодід підтримала шанувальників у зв'язку з пандемією коронавіруса у світі.

На своїй сторінці в Instagram спортсменка написала, що потрібно цінувати кожен момент життя.

"Світ, добрий ранок… Я хотіла б опублікувати щось яскраве і світле, щоб поліпшити ваш настрій з-за останніх новин.

Тільки в такі важкі життєві періоди ви розумієте, що вам дійсно потрібно цінувати кожен момент.

Ми часто скаржимося на своє життя, думаючи, що ми живемо погано, зовсім не так, як хотілося б, але врешті-решт ми ніколи не думали про те, що маємо. Ми ніколи не звертали уваги на те, що ми можемо спілкуватися з людьми, не боячись, що ми можемо гуляти без масок і рукавичок, тренуватися в тренажерних залах, ходити в кінотеатри, є в ресторанах і подорожувати по всьому світу. Але зараз, коли наші можливості обмежені, ми дійсно розуміємо, наскільки яскравою була наша життя. Ми всі дуже хочемо, щоб все стало краще якомога швидше, і я сподіваюся, що ми переглянемо наші життєві цінності і будемо насолоджуватися всім, що нас оточує", - написала Білодід.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Як раніше писав Знай.ua, Білодід розповіла про перші кроки в спорті.

За словами Дарини, спорт - цікава і приголомшлива частина її життя, а дзюдо вона полюбила з першого тренування.
"Вдячна долі, що звела мене з цим прекрасним видом спорту - дзюдо, але це і не дивно, так як я виросла в родині дзюдоїстів і в свої ранні роки вже чула про кімоно, тренування та змагання. Полюбила я його з дитинства і з самого першого тренування загорілася бажанням тренуватися.
Пам'ятаю, як прийшла ув дитячу групу, сама ще не знала жодної техніки і боротися не вміла, а діти були старші і вже знали деякі прийоми. Перший час, звичайно, мене перемагали всі і кидали в різні боки, а я плакала кожне тренування. Але моє бажання виграти було настільки сильним, що через деякий час наполегливих тренувань і гірких сліз я почала вигравати, в той час я відчула справжній кайф від цього процесу.
Дарина Білодід
Дарина Білодід
Поступово я вже влилася в цей вид спорту і почала цікавитися ним все більше і більше. Вивчала правила, стежила за топовими спортсменами зі всього світу і прагнула до них. Напевно не було жодного дня, щоб я не подивилася відео боротьби якогось дзюдоїста. Завжди мріяла про те, щоб вийти на їх рівень. А коли лягала спати, уявляла у себе в голові змагання, придумувала суперників і перед сном у мене в голові відбувалися серйозні протистояння. Як говориться, "думки матеріальні", ну звичайно, якщо не тільки прокручувати їх у себе в голові, але й докладати зусиль.
Для мене дзюдо, це більше, ніж просто спорт. Це дуже цікава і приголомшлива частина мого життя!" - написала Білодід в Instagram.

Як повідомляв портал Знай.ua, Дарина Білодід підкорила Говерлу.