Бій між чемпіоном UFC у легкій вазі росіянином Хабібом Нурмагомедовим (28-0) та американцем Тоні Фергюсоном (25-3), який було заплановано на 18 квітня на UFC 249, не відбудеться, пише Чемпіонат.

Про це Нурмагомедов заявив під час прямого ефіру на своїй сторінці в Instagram.

За словами бійця, Фергюсону шукають нового суперника, оскільки він не зможе полетіти з Росії. З 30 березня Росія тимчасово закрила кордони через пандемію коронавірусу в світі.

"В даний момент перебуваю в Дагестані, в Росії. Тренуюся, не знаю до чого.

Зараз до мене дійшла інформація, що в UFC домовилися з якимось штатом і можуть провести цей турнір в Америці. Але я не можу вилетіти з Росії або влетіти в США. І, наскільки мені відомо, вони вже шукають суперника для Тоні Фергюсона", - розповів Нурмагомедов.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як писав Знай.ua, бій Нурмагомедов - Фергюсон перенесли з Брукліна через пандемію коронавірусу в світі. У США оголошено заборону на проведення масових заходів.

Бій Нурмагомедов - Фергюсон заплановано на 18 квітня, mmafighting.com
Бій Нурмагомедов - Фергюсон заплановано на 18 квітня, mmafighting.com

Зазначимо, що це п'ята спроба організувати бій між Нурмагомедовим та Фергюсоном.

Як повідомив президент UFC Дана Уайт, вже відомо місце, де пройде цей поєдинок, але називати його він поки не може, пише MMAJunkie.

Крім того, бій пройде без глядачів.

"Я знаю місце, де пройде бій. Але я поки не готовий сказати вам про це. Я знаю багато речей. Там не буде фанатів. Це буде закритий захід", - розповів Уайт.

Як повідомляється на офіційному сайті UFC, найближчим часом організація оголосить нові деталі поєдинку.

Нагадаємо, по всьому світу скасовують спортивні змагання через коронавірус.

Як повідомляв портал Знай.ua, в США та Канаді заборонили всі масові спортивні змагання через пандемію коронавірусу.