Бій ексабсолютного чемпіона світу у важкій вазі Олександра Усика (17-0, 13 КО) і британця Дерека Чісори (32-9, 23 КО) офіційно перенесли.

Офіційний постер бою Усик - Чісора, facebook.com/K2Ukraine
Офіційний постер бою Усик - Чісора, facebook.com/K2Ukraine

Про це повідомила прес-служба промоутерської компанії Matchroom Boxing.

Рішення про перенесення бою було прийнято після того, як Британська комісія з контролю за боксом заборонила проводити будь-які бої на території країни до кінця травня.

Бій Усик - Чісора було заплановано на 23 травня на арені O2 в Лондоні.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нова дата поєдинку поки не названа.

Нагадаємо, Едді Хірн заявив, що боксерські поєдинки без глядачів не будуть проводити.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Британський со-промоутер Усика Едді Хірн вважає, що шанси провести боксерські бої в травні та навіть в червні вкрай обмежені.

"Думаю, що бій Усика з Чісорою доведеться перенести. Також буде перенесено поєдинок Олександра Повєткіна та Ділліана Уайта. Ми зробимо офіційні оголошення про долю обох боїв на тижні. На даний момент шанси провести боксерські бої в травні і навіть в червні вкрай обмежені.

Справа навіть не в карантині. Потрібен час, щоб люди відчули впевненість і захотіли знову вийти на вулицю. Публіка буде нудьгувати за спортом. Але відразу нічого не буде, людям потрібна довіра", - передає слова Хірна Boxingnews24.

Як повідомляв портал Знай.ua, Чісора заявив, що не впевнений, що Усик готовий до бою з ним.