Відомий турецький воротар Рюшту Речбер зараз знаходиться в критичному стані через коронавірусну інфекцію. Про це повідомляє іспанське видання "Марка".

Стало відомо, що самопочуття ексворотаря "Барселони" різко погіршилося, з цієї причини він був госпіталізований кілька днів тому.

46-річний Речбер заразився від своєї дружини Ішил, яка нещодавно повернулася зі Сполучених Штатів Америки, після чого проігнорувала двотижневу обсервацію.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Варто відзначити, що футболіст є рекордсменом за кількістю матчів за збірну Туреччини з 120 іграми. Рюшту був важливою частиною команди, яка посіла третє місце на чемпіонаті світу 2002 року в Японії та Південній Кореї, а через шість років став бронзовим призером чемпіонату Європи в Австрії та Швейцарії.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, нападник каталонської "Барселони" і збірної Аргентини Ліонель Мессі з'явився на обкладинці французького спортивного видання L’Equipe в образі Че Гевари. Цей номер газети вийде 1 квітня.

Як повідомляв портал Знай.uа, усіх гравців київського "Динамо" терміново відправили на карантин через коронавірус.

Також портал Знай.uа писав, що УЄФА розглядає варіант з відновленням національних чемпіонатів, які були зупинені через пандемію коронавірусу в світі.