Один із найвідоміших футболістів сучасності, гравець "Барселони" та Збірної Аргентини Ліонель Мессі, поділився своїми думками щодо сильних молодих гравців, за якими майбутнє футбольної гри. Так, найцікавішим і найперспективнішим гравцем аргентинець назвав Трента Александера-Арнольда - захисника "Ліверпуля".

Вибір саме Александера-Арнольда на перше місце можливо пов'язаний з тим, як молодий футболіст подав вікопомний кутовий у півфіналі Ліги чемпіонів 2018/19, що дозволило його колезі Дівоку Орігі забити четвертий м'яч у грі проти "Барселони".

Мессі виразив високу оцінку двом своїм одноклубникам - Усману Дембеле і Френкі де Йонзі.

Ліонель Мессі, Getty Images
Ліонель Мессі, Getty Images


Загалом же список Мессі має такий вигляд: Лука Йович, Едер Мілітао (обидва "Реал Мадрид") Крістіан Пулішич, Мейсон Маунт (обидва "Челсі"), Філ Фоден ("Манчестер Сіті"), Джейдон Санчо (Боруссія Дортмунд), Кай Хаверц ("Баєр"), Уссем Ауа ("Ліон"), Жоау Феліш ("Атлетіко Мадрид"), Кіліан Мбаппе ("ПСЖ"), Йозуа Кімміх і Бенджамін Павар (обидва "Баварія").

Цікаво, що напередодні Вірджил Ван Дейк, захисник "Ліверпуля", у своєму акаунті у соціальній мережі Twitter написав, що Мессі був одним із найбільш складних супротивників у його футбольному житті.

Нещодавно клуб "Барселона" знизив заробітні плати на 70% на час карантину, і Мессі був одним із найбільших агітаторів за таку дію.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Мессі підтримав челендж з туалетним папером.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", Мессі і Дибала похвалилися своїми колекціями футболок, фото.

Також "Знай.ua" писав, що в одноклубників Роналду з "Ювентуса" відберуть зарплатню через коронавірус.