Легенда футболу, володар 16 трофеїв, 7 кубків Англії, титулів Ліги чемпіонів та Ліги Європи Ешлі Коул мусив дивитись як злодії крадуть його майно, тому що злочинці прив'язали його до стільця.

Цей жахливий інцидент стався на днях, про нього розповіло видання The Sun, сама ж легенда англійського “Челсі” вирішив утриматись від активного коментування цієї події.

Відомо, що злодії залізли до будинку через задні двері, а наштовхнувшись на Коула почали йому погрожувати. Згодом вони прив'язали колишнього футболіста, який завершив футбольну кар'єру влітку 2019 року, до стільця. Таким чином, зірка футболу міг бачити як “працюють” зловмисники та які саме предмети вони крадуть.

Дім Ешлі Коула, фото The Sun
Дім Ешлі Коула, фото The Sun


Вкрали переважно коштовності. Методична і спокійна робота злочинців вказує, що над плануванням цієї акції ретельно працювали, довго вивчаючи будинок футболіста та його майно.
Коул описав свій стан під час події такими словами: “надзвичайно шокованим.” Відомо, що ділом займається поліція.

Ешлі Коул за свою кар'єру встиг пограти й у інших клубах, окрім “Челсі” - “Арсенал”, “Рому”, “Лос-Анджелес Гелаксі” і “Дербі”.

Це не єдиний випадок пограбування помешкань всесвітньо відомих футболістів. На початку цієї зими було пограбовано будинок Нельсона Семеди, футболіста Барселони. Поки футболіст готувався до матчу з Реалом разом із командою, злочинці вломились у його порожній будинок і пограбували. З дому винесли усі коштовності.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Двоє в розшуку та алкогольний король": Президент УПЛ Томас Грімм дав скандальне інтерв'ю про футбол в Україні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Гравці Динамо звернулися до вболівальників - футбол обов'язково повернеться.

Також "Знай.ua" писав, що Вчені знайшли найдавніше поле для гри у футбол - майже 3500 років.